Om företaget

KRAJA

Kraja är ett Jämtländskt företag som syr och säljer produkter för hundar, jakt och friluftsliv. Jag som driver företaget heter Maria Boström och har detta som ett fritidsprojekt.

 

Tillsammans med människor med stor erfarenhet av jakt med stående fågelhundar har mina produkter utvecklats och testats för kvalitet och funktion under många år. Detta sker fortsatt tack vare engagerade hundägare med olika önskemål och behov.

 


 

Köparnas ord:


"Jakttäcket lyser fortfarande efter ett år av flitigt användande"

"Vi är supernöjda med det blå jakttäcket vi köpte, det bästa och hållbaraste vi provat"

"Bästa kvaliteten; mitt jakttäcke håller fortfarande efter fem år"

"Beställde täcket för över ett år sedan, det ser fortfarande ut som nytt"

"Passar perfekt på en nätt bretongtik"

"Supergod dekken"

"Vi och hundarna är mer än nöjda" Tusen tack för super produkter"

"A big thank you for the most durable hunting vests ever; did not have to repair them once during our tvp weeks och hunting, and that´s a first!"

"De är kanonbra, både västar och täcken"

"Jag älskar mina randiga packpåsar!"

"Älskar packpåsarna! I helgen fick de följa med ut på kajaktur, underbart att sortera upp packningen i olika färger"Namnet Kraja

Företaget är döpt efter min första hund; pointern Kraja, ett samiskt ord för "platsen dit man längtar". Hunden köptes 2002 när jag var student, bodde vid kusten och längtade hem till inlandet och fjällen. Namnet Kraja har levt kvar under alla år och kändes som givet när jag startade mitt företag.

Hållbarhet

Jag syr produkter som jag önskar ska nyttjas många gånger under lång tid. Tyger köps in bla från överblivna rester från textilindustrin och jag försöker nyttja minsta lilla materialbit på olika sätt för att minska på spillet.

Om produkten du köpt går sönder, hör av dig så ser vi om det går att laga!

Leveranstid

Alla produkter sys av mig.

Då företaget är en fritidsverksamhet så styr tid och energi all produktion, dvs allt sker i mån av tid och kreativ lust. Ibland finns ett lager, ibland är leveranstiden några veckor.